Diademen

Diademen, lieve & hippe haaraccessoires voor meisjes

diadeem haarband diademen bloem strik meisjes baby Essies Joy

 

Diademen zijn fijne haaraccessoire voor uw kind, ze versieren het haar van uw kind prachtig, ze geven een feestelijke uitstraling en ze houden ook nog eens de haartjes uit het gezicht.

 

 

 De diademen hebben we met en zonder tandjes, met tandjes is heel fijn voor de grote meisjes met stevige haren en ze zijn er ook met satijn bekleed, fijn voor de kleine meisjes, maar zeker ook te dragen voor de grote meisjes. We hebben de diademen versiert met vrolijke kleine of grote bloemetjes en met leuke strikjes.

 

De diadeems zijn gewilde haaraccessoires en overal bij te combineren. Leuk in los haar te dragen, maar natuurlijk ook heel leuk als uw kind staartjes of vlechtjes draagt om hem daar tussen leuk te verwerken en zo sieren ze het haar van uw prinsesje op en steelt ze de show!

Diadeem bloem Essies Joy prinsesje Aimee

 We hebben ze in veel verschillende kleuren, zo kunt u eindeloos combineren bij kleding van uw kind en is er voor ieder wat wils.

Onze collectie breidt steeds meer uit, zo krijgen we steeds meer diademen met verschillende applicaties. Door onze groeiende en wisselende collectie, loont het de moeite geregeld eens een kijkje te komen nemen!

 

Bekijk hieronder onze collectie diademen:

 

* Diadeem met bloem

* Diadeem strik

 * Diadeem glitter
Diadeem kind haaraccessoires baby